Airco vullen en onderhoud

Vergt uw airco eingelijk veel onderhoud? Hoe gaat u hiermee om? Wat zijn de kosten hiervoor? Vaak zijn er veel vragen met betrekking tot de airco van uw auto. Op deze pagina geven we u graag wat informatie, en geven we enkele tips.

Om te beginnen is het verstandig om uw airco regelmatig na te kijken, wij adviseren om uw airco om het jaar bij te laten vullen.

Wat we wel adviseren is om regelmatig de interieur-/pollenfilters te laten vervangen, dit kan bijvoorbeeld tijdens het uitvoeren van een grote beurt. Regelmatig onderhoud voorkomt vaak defecten aan uw airco, een defect of reparatie aan uw airco kan een prijzige aangelegenheid zijn.

Wist u dat een slecht werkende airco een negatief effect heeft op uw brandstofverbruik? Daar is het verstandig om uw koudemiddel regelmatig bij te laten vullen. Hierdoor voorkomt u een slecht werkende of drooglopende airco.

Bij ons kunt u gebruik maken van een aircoservicebeurt, wij controleren uw airco op gebreken en/of lekkage. Daarnaast vullen we de koudestoffen van uw airco weer bij. De kosten hiervoor bedragen €100,00.

 

TIP: Beperkt uw airco gebruik niet tot de zomer!

Het is verstandig uw airco regelmatig even aan te zetten ( zelfs in de winter ). Dit houd uw airco systeem ‘fit’ de circulatie van het koelmiddel zorgt namelijk ook voor een smering van de compressor. Bij te weinig smering kan namelijk lekkage optreden.

Waarom ons

Als je kiest voor AutoBedrijf Bert Mulders, dan kies je voor een perfecte prijs en kwaliteit.

  • Goede prijzen
  • We streven naar kwaliteit
  • Veel verse occasions
  • Vlotte en eerlijke APK
  • Altijd eerst een prijs
Meer over ons