Reparaties voor uw auto

Auto stuk?

Wij voeren reparaties uit aan alle merken en type auto's, wilt u vooraf een indicatie van de kosten? Geen probleem wij kunnen u vooraf noemen hoeveel uw reparatie ongeveer zal gaan kosten. Wij hechten veel waarde aan de juiste prijs / kwaliteit verhouding. We helpen u graag weer veilig opweg voor een betaalbare prijs.

Merk Onafhankelijk

Wij zijn geen merk dealer, en dus volledig merk onafhankelijk. Dit betekend dat het ons niet uitmaakt welk merk auto u heeft, u bent met uw auto ten alle tijde welkom bij onze garage!

Auto uitlezen

Storing in uw auto, knippert er een lampje op het dashboard of loopt de auto gewoon niet helemaal lekker? We kunnen de computer van uw auto uitlezen om het probleem te achterhalen!

Prijs / Kwaliteit

Doordat we korte lijnen hebben met verschillende onderdelen leveranciers kunnen we qua prijs altijd de beste deals voor u sluiten. We proberen u zo goedkoop mogelijk weer veilig de weg op te krijgen.

Voorkom pech langs de weg

Ja, we weten dat het nooit voor 100% is te voorkomen, echter kunt u er wel alles aan doen om het voor ongeveer 90% te voorkomen. Hoe doet u dat? Denk bijvoorbeeld aan tijdig uw auto van een beurt te voorzien. Of rijd af en toe gewoon even langs voor een kleine checkup van uw auto.

Rijd de auto ineens anders, of hoort u spontaan een geluidje? Wacht niet te lang, bel of rijd even langs. Misschien is het niets, misschien is er iets aan het stuk gaan. En dan kunt u het maar beter voorzijn.

Uitlezen van uw auto

Soms kan het gebeuren dat we niet direct / precies weten wat er mis is met u auto. Wat we dan kunnen doen is de auto aansluiten op onze computer, we maken dan een verbinding met de computer in de auto. Hierdoor kunnen we kijken welke foutmeldingen / storingen er in de computer zitten. Op deze manier krijgen we dan een duidelijk beeld van het probleem, en kunnen we u beter adviseren.

Wat kost de reparatie van uw auto?

Als we u een goed antwoord willen geven op deze vraag moeten we natuurlijk eerst weten wat er mis is met uw auto. Wij adviseren dan ook even langs te komen, of om even contact op te nemen.

De beste manier om het probleem te kunnen beoordelen en dus een juiste prijsopgave te kunnen maken is uiteraard als u langs komt met de auto. Wij adviseren altijd eerst even te bellen om een afspraak te maken. We zullen op basis van het probleem een offerte opmaken van de kosten.


Contact opnemen