Onze diensten

Wij bieden een ruim assortiment aan diensten

Wij proberen op onze website u een duidelijk beeld te geven van onze diensten. Staat er iets niet tussen? Neem dan altijd even contact op. Vaak kunnen wij dit wel bieden, maar hebben we dit nog niet op de website vermeld staan.

Bent u alweer toe aan een nieuwe apk?

Is uw keuring weer bijna verlopen? Maak dan op tijd een afspraak om uw auto te laten keuren. Bij de keuring aanwezig zijn? Geen probleem dit mag bij ons!


Meer info

Lekke band, of tijd voor een seizoens wissel?

Banden zijn 1 van de belangrijkste elementen van uw auto. Daarbij zijn ze ook mede verantwoordelijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Het is daarom belangrijk uw banden regelmatig te controleren.


Meer info

Airco vullen en onderhoud

Een airco is tegenwoordig bijna niet meer weg te denken uit de auto. Wel is het een onderdeel van uw auto wat ook enig onderhoud vraagt. Graag vertellen we u er meer over op onze pagina over de airco.


Meer info

Alles over onze inbouw service

Wij hebben ook een inbouwservice, van een radio tot complete audio installatie. Of denk aan cruisecontrol of een handsfree set, het kan allemaal. Graag vertellen we u er iets meer over op deze pagina.


Meer info

Financiering voor uw auto nodig?

Uw droom auto gezien tussen onze occasions, maar kunt u hem niet in 1 keer betalen? Geen probleem, wij hebben tegenwoordig een financiering partner. Vraag gerust naar extra informatie!


Meer info